Λίστα τρόπων μεγέθυνσης του πέους στο σπίτι

το κορίτσι εκπλήσσεται από το αυξημένο μέγεθος του πέους του άνδρα

Σχεδόν κάθε τρίτος άντρας θέλει κρυφά να μεγεθύνει το πέος του, αν και δεν αποφασίζουν όλοι να κάνουν ένα τόσο ριζοσπαστικό βήμα. Σήμερα, οι ειδικοί έχουν αναπτύξει και προσφέρουν πολλές μεθόδους για την αύξηση του ανδρικού γεννητικού οργάνου, αλλά τα υψηλότερα ποσοστά απόδοσης παραμένουν με τη μέθοδο χειρουργικής επέμβασης. Η λειτουργία έχει ορισμένα μειονεκτήματα - υψηλό κόστος και κινδύνους.

Με βάση αυτό, πολλοί άνδρες προτιμούν να αναζητούν τρόπους για να αυξήσουν το πέος τους στο σπίτι σε διάφορες πηγές και στο Διαδίκτυο. Οι πιο σημαντικοί λόγοι για την επιθυμία μεγέθυνσης του πέους είναι η δυσαρέσκεια με τον σεξουαλικό σύντροφο, καθώς και τα ψυχολογικά προβλήματα του ίδιου του άνδρα. Όμως, προτού αναζητήσετε τέτοιες μεθόδους, πρέπει να εξοικειωθείτε με τους γενικά αποδεκτούς κανόνες μεγεθών, χωρίς την επίδραση των στερεοτύπων και των παράλογων προτύπων.

Είναι γενικά δυνατή η μεγέθυνση του πέους;

Το πρώτο ερώτημα που προκύπτει για πολλούς άνδρες είναι εάν είναι δυνατόν να αυξηθεί καθόλου το μέγεθος του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση.

μέτρηση του μεγέθους του πέους

Αλλά προτού προχωρήσετε στην αποσαφήνιση αυτού του ζητήματος, αξίζει τον κόπο να προσδιορίσετε με ακρίβεια τα δικά σας μεγέθη, να τα συγκρίνετε με φυσιολογικά πρότυπα, προκειμένου να εκτιμήσετε έτσι τη σκοπιμότητα αύξησης του πέους.

Για αναφορά!Εάν το πέος ενός άνδρα έχει μήκος 14-18 cm και διάμετρο 3-4 cm, δεν χρειάζεται να το μεγεθύνετε και τέτοιες προσδοκίες ενός άνδρα είναι αποτέλεσμα ψυχολογικών προβλημάτων.

Προς το παρόν, η σύγχρονη ιατρική και η γνώση της ανθρωπότητας προτείνουν διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε πραγματικά να μεγεθύνετε το πέος. Και συγκεκριμένα:

 • χειρουργική επέμβαση, ένα δαπανηρό και πολύ επικίνδυνο βήμα.
 • extender, δηλαδή, μια εξειδικευμένη συσκευή για την επιμήκυνση του πέους.
 • μια αντλία με μέθοδο κενού για τέντωμα των ιστών του πέους.
 • κρέμες και σπρέι για μεγέθυνση σπιτιού με προσωρινό αποτέλεσμα.
 • αυνανισμός και μασάζ που ζεσταίνουν και τεντώνουν τους ιστούς του πέους.

Για να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα στις κατ 'οίκον προσπάθειες και να μεγεθύνετε γρήγορα το πέος, μπορείτε να καταφύγετε σε πολλές μεθόδους ταυτόχρονα. Η συνδυασμένη προσέγγιση σε αυτήν την περίπτωση θα παίξει μόνο στα χέρια του ανθρώπου στις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες του.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι χωρίς χειρουργική επέμβαση;

Παρά τον προφανή σκεπτικισμό για το πώς μπορείτε να αυξήσετε το πέος σας στο σπίτι, οι περισσότεροι ένθερμοι σκεπτικιστές εξακολουθούν να προσπαθούν να δοκιμάσουν τις τεχνικές από μόνες τους. Σε τελική ανάλυση, μόνο η προσωπική εμπειρία μπορεί να γίνει μια ακριβής επιβεβαίωση του κατά πόσον αυτές οι προσπάθειες λειτουργούν ή εξακολουθούν να είναι διαζύγιο. Ο κύριος κανόνας για την επίτευξη αποτελεσμάτων είναι η συστηματική εφαρμογή αυστηρά σύμφωνα με τις συστάσεις.

Γυμνάσια

καλή στύση μετά τη διεύρυνση του πέους

Οι ειδικοί έχουν αναπτύξει ειδικές ασκήσεις, η τακτική εφαρμογή των οποίων οδηγεί σε ζέσταμα και τέντωμα των ιστών του πέους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθος του πέους στο σπίτι.

 • Πρώτον, το δέρμα του πέους πρέπει να ζεσταθεί για μεγαλύτερη ελαστικότητα των ιστών. Το αλάτι που θερμαίνεται σε ένα τηγάνι τοποθετείται σε μια υφασμένη σακούλα, μετά την οποία εφαρμόζεται στο πέος.
 • Στη συνέχεια, πρέπει να επιτύχετε μια κατάσταση στύσης, αλλά ταυτόχρονα να αναστείλετε τη σεξουαλική διέγερση στα μισά. Για αυτό, ένας άντρας θα χρειαστεί ένα ειδικό λιπαντικό.
 • Στη συνέχεια, ένα δαχτυλίδι γίνεται με δύο δάχτυλα του χεριού, το οποίο κλείνει στη βάση του πέους. Πιέζοντας το δαχτυλίδι σφιχτά, γίνεται στο κεφάλι, σαν να προσπαθεί να τεντώσει το πέος σε μήκος.
 • Δεν χρειάζεται να αγγίξετε το κεφάλι κατά την άσκηση. Πρώτα, εκτελούνται περίπου 40 τεντώματα, αυξάνοντας σταδιακά έως και 200 φορές.

Αυτή η άσκηση για τη μεγέθυνση του πέους ονομάζεται Jelqing ή τεχνική διπλής όρασης. Ως αποτέλεσμα, οι ιστοί του πέους θερμαίνονται, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ευαίσθητα στο τέντωμα.

Μασάζ

μασάζ για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους

Υπάρχει μια άλλη μέθοδος, πώς μπορείτε ανώδυνα και χωρίς χρέωση να αυξήσετε το μέγεθος του πέους στο σπίτι. Εκτός από το μέγεθος, η ισχύς ενός άνδρα αυξάνεται επίσης σημαντικά. Πριν από τις ασκήσεις μασάζ, θερμάνετε πρώτα το δέρμα χρησιμοποιώντας λιπαντικά. Αλλά το πιο αποτελεσματικό είναι μια μαλακή πετσέτα και τσάι από βότανα για ατμόλουτρο. Η πετσέτα υγραίνεται σε ζεστό ζωμό, μετά την οποία εφαρμόζεται στο πέος για μερικά λεπτά.

Επιπλέον, το μασάζ πραγματοποιείται με δύο τρόπους - μασάζ σε χαλαρή κατάσταση και κατά τη διάρκεια της στύσης. Επιπλέον, και οι δύο τεχνικές περιλαμβάνουν τέντωμα ιστών. Με τη βοήθεια των παλάμων, το πέος πρέπει να τεθεί σε ενεργή κατάσταση λίγο, μετά από αυτό, κλείνοντας το, όπως ήταν, τραβήξτε το προς τα έξω, προς τα κάτω και προς τα πάνω. Επιπλέον, το πέος μπορεί να περιστραφεί δεξιόστροφα και αριστερόστροφα εναλλάξ.

Ειδικές συσκευές

Επιπλέον, μπορείτε να αυξήσετε την ανάπτυξη του πέους στο σπίτι με τη βοήθεια ειδικών συσκευών. Η σύγχρονη αγορά προσφέρει πολλά προϊόντα για τέτοιους σκοπούς, αλλά οι πιο αποτελεσματικές είναι αντλίες κενού και υδραυλικές, καθώς και επεκτάσεις.

 1. ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ- μια συσκευή για την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος και το τέντωμα των ιστών του πέους, τη βελτίωση της ελαστικότητας των αιμοφόρων αγγείων και της ισχύος. Μια τέτοια συσκευή περιλαμβάνει μια ειδική αντλία, μια φιάλη που λειτουργεί παράλληλα με την αρχή της αρνητικής πίεσης. Μετά από αυτό, τα σπηλαιώδη σώματα του πέους τεντώνονται και επεκτείνονται, κάτω από την αιμορραγία του αίματος, το πέος γίνεται μεγαλύτερο.
 2. αντλία κενού μεγέθυνσης πέους

  Οδηγίες:

  • Πρώτον, ο αέρας διοχετεύεται έξω, με αποτέλεσμα, υπό την επίδραση της αρνητικής πίεσης, το αίμα ορμά στο πέος.
  • κάθε μέρα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή από 5 έως 20 λεπτά.
  • κατά τη διάρκεια της άσκησης, μπορεί να αισθανθείτε λίγη δυσφορία.

  Εάν η χρήση αντλίας κενού προκαλεί πόνο, τέτοιες δραστηριότητες πρέπει να σταματήσουν ή να μειωθεί το αποτέλεσμα. Εάν, παράλληλα με την αντλία, χρησιμοποιούνται ειδικές κρέμες για τη μεγέθυνση του πέους, το αποτέλεσμα δεν θα είναι πολύ καιρό.

 3. Υδραυλική αντλία- ένα αντίγραφο μιας αντλίας κενού, αλλά η πίεση στην περίπτωση αυτή δημιουργεί ένα υγρό. Επιπλέον, αυτή η αντλία έχει ήπιο αποτέλεσμα, αποτρέποντας τον τραυματισμό του πέους.
 4. hydropump για να αυξήσει το μέγεθος του πέους

  Οδηγίες:

  • ζεστό νερό εισέρχεται στο μπάνιο έτσι ώστε το επίπεδο του να καλύπτει τον άνδρα μέχρι τη μέση.
  • πρέπει να ξαπλώσετε σε ζεστό νερό για 5-10 λεπτά για να ζεσταθείτε τα γεννητικά όργανα.
  • Στη συνέχεια, η αντλία βυθίζεται κάτω από νερό, μετά την οποία πρέπει να εισαχθεί ένα μέλος σε αυτήν.
  • Τοποθετήστε την αντλία ομοιόμορφα γύρω από το πέος, στηρίζοντας το όσχεο πριν δημιουργήσετε ένα εφέ κενού.
  • δημιουργείται ένα κενό με τη βοήθεια της συσκευής, μετά την οποία ο άνθρωπος πρέπει να χαλαρώσει.
  • έτσι ώστε το κενό να μην χαλαρώνει, μπορείτε να εκτελέσετε πολλές κουνιστές κινήσεις.

  Με τη βοήθεια μιας τέτοιας συσκευής, μπορείτε να αυξήσετε το μήκος του πέους βελτιώνοντας την ελαστικότητα και τη σταθερότητα των ιστών και των αιμοφόρων αγγείων. Επιπλέον, με τη βοήθεια τέτοιων ασκήσεων, μπορείτε να αποτρέψετε και ακόμη και να εξαλείψετε τη στυτική δυσλειτουργία.

 5. Επέκταση- μια ορθοπεδική συσκευή που χρησιμοποιείται στο σπίτι για τη μεγέθυνση του πέους. Μια τέτοια συσκευή εγγυάται πολλές θετικές αλλαγές ταυτόχρονα:
επέκταση διεύρυνσης πέους
 • την ικανότητα αύξησης του πάχους του πέους και του μήκους του ·
 • ενίσχυση της σφριγηλότητας και της δύναμης του πέους κατά τη διάρκεια μιας στύσης
 • αύξηση στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής έως και 60% ·
 • βελτίωση του ανατομικού σχήματος του πέους.
 • τα αποτελέσματα που λαμβάνονται παραμένουν μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Οι κανόνες εφαρμογής απαιτούν τη χρήση της επέκτασης λίγο στην αρχή, έως ότου το πέος συνηθίσει σε τέτοια φορτία. Κατά μέσο όρο, πρέπει να το φοράτε από 4 έως 6 ώρες, προσαρμόζοντας το μήκος της ράβδου έτσι ώστε ο άντρας να μην αισθάνεται πόνο, αλλά μόνο λίγη δυσφορία. Εάν έχει προκληθεί έντονος πόνος, η χρήση της συσκευής αναβάλλεται για λίγο.

Για αναφορά!Πρέπει να φοράτε την επέκταση για 3-8 μήνες, μετά την οποία εμφανίζεται το μέγιστο τέντωμα και ευθυγράμμιση του πέους.

Σπρέι και πηκτές

Με τη βοήθεια ορισμένων φαρμακευτικών προϊόντων, μπορείτε να αυξήσετε το κεφάλι του πέους και το μέγεθός του, εάν επιλέξετε το σωστό φάρμακο. Κάθε μέρα, η φαρμακευτική βιομηχανία παράγει όλο και περισσότερα προϊόντα για την ανάπτυξη του πέους. Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να θυμόμαστε ότι τέτοια κεφάλαια συνήθως έχουν μόνο προσωρινό αποτέλεσμα, ενώ εφαρμόζονται στο δέρμα των γεννητικών οργάνων για τον επιδιωκόμενο σκοπό τους.

Τα πιο αποτελεσματικά μέσα για την ανάπτυξη του πέους είναι εκείνα στα οποία η δραστική ουσία είναι τζίντζερ, τζίνσενγκ, γλυκίνη ή αργινίνη. Συνήθως, μιλάμε για ειδικά λιπαντικά, κρέμες και τζελ που εφαρμόζονται λίγο πριν από τη σεξουαλική επαφή. Μετά από αυτό, τα συστατικά διεισδύουν στην κυκλοφορία του αίματος, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος, καθώς και ζέσταμα των ιστών του πέους. Το αποτέλεσμα που προκύπτει διαρκεί περίπου 3 ώρες.

Πόσο σημαντικό είναι το μέγεθος;

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το μέγεθος του πέους είναι πολύ πιο σημαντικό για τους ίδιους τους άνδρες, ενώ οι γυναίκες δεν εκτιμούν το μέγεθος, αλλά την ικανότητα και την ικανότητα να το χρησιμοποιούν. Από την άποψη της ανατομίας και της φυσιολογίας, η επιστήμη έχει επιβεβαιώσει περισσότερες από μία φορές ότι το πέος ενός κανονικού άνδρα πρέπει να έχει μήκος 12-18 εκ. Επιπλέον, το ύψος ενός άνδρα, η κατηγορία βάρους του, η σωματική του διάσταση και η φυλή, παίζουν σημαντικό ρόλο ρόλος εδώ.

Ένα μεγάλο πέος δεν είναι πάντα υπερηφάνεια για τους άνδρες. Όπως έχει δείξει η πρακτική, ένα μεγάλο πέος μπορεί να δώσει σε μια γυναίκα κατά τη συνουσία όχι πολύ ευχαρίστηση, αλλά, αντίθετα, πόνο και δυσφορία. Και τα στερεότυπα ότι η μεγάλη ανδρικότητα είναι ζήτημα υπερηφάνειας και ένα σημάδι αρρενωπότητας έχει διαλυθεί εδώ και πολύ καιρό.

Προφυλάξεις

διαβούλευση με τον γιατρό σχετικά με αντενδείξεις για τη διεύρυνση του πέους

Πριν καταφύγετε σε τεχνικές μεγέθυνσης πέους μόνοι σας, πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό σε τέτοια θέματα. Τις περισσότερες φορές, η επιθυμία για μεγέθυνση του πέους είναι αβάσιμη, υπάρχουν καταστάσεις όπου μπορούν να προκαλέσουν βλάβη. Έτσι, για παράδειγμα, ειδικές κρέμες και πηκτές για την ανάπτυξη του πέους μπορεί να υποδηλώνουν την παρουσία αντενδείξεων, οι οποίες είναι σημαντικές να λάβετε υπόψη πριν από την αγορά.

Για αναφορά!Δεν πρέπει να συνοδεύονται ασκήσεις ή διαδικασίες διεύρυνσης του πέους με πόνο. Επιπλέον, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η διαφημιζόμενη μέθοδος για το πώς να μεγεθύνετε ένα πέος με σόδα είναι μια ολοκληρωμένη μυθοπλασία.

Η άσκηση, το μασάζ και η χρήση ειδικών συσκευών μπορεί να προκαλέσει τραύμα στο πέος εάν χρησιμοποιούνται αυτές οι τεχνικές, αποκλίνουσες από τις συστάσεις. Κάθε τεχνική πρέπει να ξεκινά μικρή, αυξάνοντας σταδιακά τη διάρκεια και την ένταση της χρήσης. Και φυσικά, μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε το δέρμα του πέους, να ζεστάνετε τους ιστούς πριν από τις διαδικασίες.

Μερικές φορές αρκεί να αυξήσουμε τη στύση.

Για να μεγεθύνετε το πέος ενός άνδρα, μερικές φορές ένας άντρας χρειάζεται απλώς να επιτύχει τη μέγιστη στύση. Λόγω της δράσης αρνητικών παραγόντων ή λόγω σεξουαλικών διαταραχών, ένα μικρό πέος μπορεί να οφείλεται σε αργή και ανεπαρκώς ισχυρή στύση. Ως εκ τούτου, οι ειδικοί συμβουλεύουν τους άνδρες να καταφύγουν στην τεχνική μεγέθυνσης του πέους και αποκατάστασης στύσης με αυνανισμό.

Μια ενυδατική κρέμα εφαρμόζεται πρώτα στο πέος (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα για την ανάπτυξη του άνδρα του πέους) και μετά μπορείτε να εκτελέσετε κινήσεις θέρμανσης χαϊδεύοντας με τα χέρια σας. Όταν το πέος διογκώνεται υπό την επίδραση στύσης, είναι απαραίτητο να εκτελούνται κινήσεις πάνω-κάτω, σαν να τεντώνεται το δέρμα του πέους. Μπορείτε επίσης να πιέσετε ελαφρά το πέος κοντά στη βλεφαρίδα, το οποίο θα αυξήσει μόνο τη ροή του αίματος.

ένας άντρας με μεγεθυμένο πέος

Λαϊκές θεραπείες

Η παραδοσιακή ιατρική δεν συνεπάγεται την παρουσία ειδικών συνταγών και εργαλείων, χάρη στα οποία μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθος του πέους. Αλλά διαθέτει στο οπλοστάσιό της τέτοια εργαλεία με τα οποία μπορείτε να βελτιώσετε τη στυτική λειτουργία και ισχύ. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά αφροδισιακά βότανα - ginseng, gingko biloba, θυμάρι ή hawthorn.

Χρήσιμο για τη βελτίωση της ποιότητας της σεξουαλικής επαφής θα είναι ένα βάμμα άγριας βρώμης, ένα βάμμα σκόρδου, καθώς και ένα φαρμακευτικό φυτό lungwort. Λοιπόν, το μέλι και τα καρύδια θεωρούνται το πιο σημαντικό αγαπημένο των λαϊκών θεραπειών για την περιοχή των ανδρικών γεννητικών οργάνων.