Διεύρυνση του πέους

Είναι γενικά αποδεκτό ότι σχεδόν όλοι οι άντρες χωρίς εξαίρεση θέλουν να έχουν ένα μέλοςμεγάλα μεγέθηαπό ότι είναι. Φυσικά, μια τέτοια γενίκευση δεν είναι απολύτως δίκαιη. Ωστόσο, σύμφωνα με διάφορες πηγές,περίπου το 45 - 55% των ανδρών δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους τους. . .

Και παρόλο που το ζήτημα του προτιμώμενου μεγέθους της ανδρικής αξιοπρέπειας για άνδρες και γυναίκες παραμένει αμφιλεγόμενο, θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι οι δυνατότητες αύξησης του μεγέθους του πέους είχαν πάντα μεγάλη προσοχή.

Ψέματα και αλήθειες για τη διεύρυνση του πέους.

Το μέγεθος του πέους είναι ένα σημαντικό θέμα για σχεδόν κάθε άνδρα. Όποιος εργάζεται, ανεξαρτήτως εθνικότητας, ανεξαρτήτως εισοδήματος, χαρακτήρα και ηλικίας, σχεδόν όλοιΈνας άντρας σκέφτεται λίγο πολύ για το αν έχει φυσιολογικό μέγεθος πέους. . .

μέσο μέγεθος σε εκατοστά

Στην πραγματική ζωή, οι μέσες τιμές του μήκους του πέους κατά τη σεξουαλική διέγερση κυμαίνονται από 13 έως 16 cm.

Φυσικά, οι αδίστακτοι κατασκευαστές και διαφημιστές δεν μπορούσαν παρά να επωφεληθούν από αυτήν την κατάσταση: τώρα στους άνδρες προσφέρονται πολλές μέθοδοι που έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν το μέγεθος του πέους - γρήγορα, με ασφάλεια και εγγύηση! Φυσικά, στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, αυτή είναι καθαρή εξαπάτηση.

Ας δώσουμεΟι πιο προφανείς ψευδείς υποσχέσεις της διεύρυνσης του πέους. . .

FALSE 1. Δισκία και κάψουλες από το Διαδίκτυο.

Είτε είναι φθηνά είτε ακριβά, αυτά τα προϊόντα υπόσχονται να αυξήσουν το μέγεθος του πέους λόγω της παρουσίας διαφόρων βοτάνων, βιταμινών, εκχυλισμάτων, ορμονών κ. λπ.

Αλήθεια:Στην πραγματικότητα, τέτοια «φάρμακα» δεν μπορούν να αλλάξουν πραγματικά το μέγεθος του πέους. Στην καλύτερη περίπτωση, τέτοια "χάπια" δεν θα επηρεάσουν τίποτα. Στη χειρότερη περίπτωση -πιθανή βλάβη στο σώμα. . .

Σταματήστε να παίρνετε χάπια χωρίς να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. αποφύγετε τη λήψη φαρμάκων που πωλούνται μόνο στο Διαδίκτυο και δεν παρουσιάζονται στο δίκτυο φαρμακείων.

FALSE 2. Λοσιόν, κρέμες και αλοιφές κάθε είδους για τη διεύρυνση του πέους.

Αλήθεια:Αυτά τα προϊόντα περιέχουν συχνά ένα ερεθιστικό συστατικό (για παράδειγμα, με βάση το πιπέρι). Μερικές φορές αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προσωρινή αύξηση του μεγέθους του πέους λόγω περισσότερο ή λιγότερο έντονου οιδήματος των ιστών. Αλλά το πρήξιμο θα περάσει και το μέγεθος θα επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση. Με τακτική χρήση ερεθιστικών, υπάρχει κίνδυνος χρόνιας φλεγμονής ιστών.

FALSE 3. Μείγματα "σοκ", "τεχνικές για τη θαυματουργή ανάπτυξη του πέους" κ. λπ.

Μιλάμε για υποτιθέμενους «εφευρεθέντες» τρελούς τρόπους μεγέθυνσης του πέους: για παράδειγμα, τρίβοντας με διαλύματα σόδας με ξύδι, βάμματα πιπεριού κ. λπ.

Αλήθεια:Όλες αυτές οι "συνταγές" εκμεταλλεύονται την ευπάθεια των ανθρώπων (ειδικά των ηλικιωμένων) και έχουν σχεδιαστεί για να τραβούν την προσοχή στη διαφήμιση.

Λάβετε υπόψη ότι τέτοιες συστάσεις, ανεξάρτητα από το πόσο δελεαστικοί φαίνονται, δεν έχουν καμία σοβαρή δικαιολογία και, ακολουθώντας αυτές, μπορείτε να βλάψετε τον εαυτό σας.

Αποτελεσματικές μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους.

Οι αποτελεσματικές μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους περιλαμβάνουν:

  1. "Φυσική μεγέθυνση πέους"με έλξη (τέντωμα) ή υπό την επίδραση τοπικής αρνητικής πίεσης (LOD) ·
  2. ορμονική θεραπεία
  3. χειρουργικές επεμβάσεις.

"Φυσική μεγέθυνση πέους", LLP.

Για το λεγόμενο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν συσκευές "μεγέθυνσης φυσικού πέους" για έλξη (τέντωμα) του πέους (επεκτατικά), καθώς και συσκευές κενού (αντλίες, συσκευές θεραπείας με τοπική αρνητική πίεση).

αντλία κενού μεγέθυνσης πέους

Οι συσκευές κενού τεντώνουν τους ιστούς του πέους (corpus cavernosum και corpus spongiosum) και αυξάνουν προσωρινά τη ροή του αρτηριακού αίματος στο πέος.

δομή του πέους

Αυτές οι συσκευές είναι ασφαλείς όταν χρησιμοποιούνται σωστά. Μπορούν να τα βλάψουν μόνο με σκόπιμη υπερβολική έκθεση σε χαμηλή πίεση (παρά τις οδυνηρές αισθήσεις): σε αυτήν την περίπτωση, είναι πιθανό ρήξη των τριχοειδών με το σχηματισμό αιματωμάτων, προσωρινός σχηματισμός πρηξίματος του πέους.

Η συστηματική και παρατεταμένη χρήση μιας αντλίας κενού μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του μήκους και της διαμέτρου του πέους. Αλλά το αποτέλεσμα δεν διαρκεί πολύ: μετά τη διακοπή της χρήσης της αντλίας κενού, το μέγεθος του πέους επιστρέφει γρήγορα στην αρχική του κατάσταση. Εξάλλου,Η τακτική χρήση συσκευών κενού μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική επέκταση του corpora cavernosa, η οποία προκαλεί προσωρινή εξασθένιση της στύσης (το πέος γίνεται πιο μαλακό κατά τη διάρκεια της στύσης).

Σε αυτήν την περίπτωση, ο λόγος για την αποδυνάμωση της στύσης είναι η αύξηση του όγκου του corpora cavernosa χωρίς αντίστοιχη αύξηση της αρτηριακής ροής του αίματος.

πώς συμβαίνει μια στύση

Με μια σημαντική αύξηση του όγκου του corverna cavernosa, η συνήθης ποσότητα αίματος που ρέει μέσα από τις βαθιές αρτηρίες μπορεί να μην είναι αρκετή για να γεμίσει πλήρως τα σπήλαια με αίμα. Σε αυτήν την περίπτωση, η tunica albuginea του corpora cavernosa δεν θα συμπιέσει αρκετά το φλεβικό πλέγμα και, επομένως, το αίμα από το corpora cavernosa θα εκφορτωθεί στην αναβράζουσα φλέβα - δεν μπορεί να εμφανιστεί πλήρης άκαμπτη στύση. Όταν η εκροή αίματος μέσω του φλεβικού συστήματος υπερβαίνει τη ροή του αίματος μέσω των αρτηριών, μιλούνφλεβο-αποφρακτική στυτική δυσλειτουργία. . .

Αυτό είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε όταν προσπαθείτε να μεγεθύνετε το πέος σας!

Για μια υψηλής ποιότητας οικεία ζωή και πλήρη σεξουαλική ικανοποίηση καθενός από τους συντρόφους, η δυσκαμψία του πέους κατά τη στύση δεν είναι λιγότερο σημαντική από το μέγεθός του.

Η χρήση τουεπέκταση πέους. . . Τα επεκτατικά έχουν σχεδιαστεί για να τεντώνουν το πέος και να αυξάνουν το μήκος του (αλλάη διάμετρος του πέους δεν αυξάνεται όταν φοράτε την επέκταση). Η χρήση επεκτατικών, όπως οι συσκευές κενού, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την αύξηση του μήκους του πέους.

επέκταση διεύρυνσης πέους

Εάν η επέκταση φοριέται για πολλούς μήνες, η επιτευχθείσα αύξηση στο μήκος του πέους παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλάκατά τη χρήση μιας επέκτασης, υπάρχει ο κίνδυνος υπερβολικής επέκτασης του corverna cavernosa, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε εξασθένιση της στυτικής λειτουργίας. . .

Προκειμένου να αυξηθεί το μέγεθος του πέους χρησιμοποιώντας αντλία κενού ή επέκταση χωρίς αποδυνάμωση της στύσης, είναι απαραίτητο, ταυτόχρονα με την αύξηση του όγκου του corpora cavernosa, να παρέχεται αυξημένη ροή αίματος στο πέος κατά την διέγερση.

Με άλλα λόγια, είναι σημαντικό να επιτευχθεί η εμφάνιση αγγειοδιασταλτικού αποτελέσματος και συνεπώς να αυξηθεί η ροή του αρτηριακού αίματος στα γεννητικά όργανα κατά τη διάρκεια της στύσης.

Για τους σκοπούς αυτούς, μπορούν να χρησιμοποιηθούν φάρμακα από την ομάδα αναστολέων φωσφοδιεστεράσης τύπου 5. Ωστόσο, η ανεξέλεγκτη χρήση αυτών των φαρμάκων μπορεί να είναι επιβλαβής για τους άνδρες: αυτά τα φάρμακα έχουν ορισμένες ανεπιθύμητες παρενέργειες από το καρδιαγγειακό σύστημα. Επιπλέον, με την παρατεταμένη χρήση αναστολέων φωσφοδιεστεράσης τύπου 5, σχηματίζεται μια φαρμακολογική εξάρτηση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σταδιακή αύξηση της δόσης του φαρμάκου και, τελικά, στην απώλεια της ικανότητας για σεξουαλική επαφή χωρίς λήψη χαπιού. Λάβετε υπόψη ότι οι αρμόδιοι ουρολόγοι συνταγογραφούν αναστολείς φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 πολύ προσεκτικά και μόνο για σοβαρή στυτική δυσλειτουργία.

Μια εναλλακτική λύση στους αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 είναι η χρήση φυσικών μεθόδων έκθεσης.

Μιλάμε για τη χρήση ορισμένων ηλεκτροθεραπευτικών παραγόντων, όπως:παλμικό μαγνητικό πεδίο χαμηλής συχνότητας, λέιζερ χαμηλής έντασης, πολωμένο φως στις ορατές και υπέρυθρες περιοχές. . .

Η συνδυασμένη χρήση διαφόρων φυσικών παραγόντων επιρροής μπορεί να αυξήσει σημαντικά τη συνολική επίδραση της φυσικοθεραπείας.

μηχανή κενού διεύρυνσης πέους

Η μαγνητοθεραπεία και η φωτοθεραπεία με χρήση πορείας (10 ή περισσότερες διαδικασίες που εκτελούνται με συχνότητα τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα) έχουν έντονο αγγειοδιασταλτικό αποτέλεσμα, το οποίο αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος και βελτιώνει την αρτηριακή ροή του αίματος κατά τη διάρκεια μιας στύσης.Σε αυτήν την περίπτωση, το αγγειοδιασταλτικό αποτέλεσμα διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα:έως 2 - 3 μήνες. . . Με αυτόν τον τρόπο,ταυτόχρονα με μια σταδιακή αύξηση του όγκου του corpora cavernosa υπό την επίδραση της τοπικής αρνητικής πίεσης, η εισροή αρτηριακού αίματος αυξάνεται, γεγονός που καθιστά δυνατή την αντιστάθμιση της αρνητικής επίδρασης της υπέρτασης του corpora cavernosa. . .

Ορμονική θεραπεία.

Η χρήση διυδροτεστοστερόνης με σκοπό την αύξηση του μεγέθους του πέους μπορεί να συνταγογραφηθεί για άνδρες με ανωμαλίες στην ανάπτυξη του πέους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το μέγεθος του όρθιου πέους δεν υπερβαίνει τα 10 cm (το λεγόμενο "micropenis"). Ο λόγος για αυτήν την πάθηση είναι μια παραβίαση της εφηβείας που σχετίζεται με την έλλειψη διυδροτεστοστερόνης.

Η ορμονική θεραπεία έχει παρενέργειες (π. χ. φαλάκρα).

Χειρουργικές επεμβάσεις.

Η διεύρυνση του πέους είναι δυνατή με εμφύτευση εμφυτευμάτων σε αυτό (για αυτό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέρη μυών που λαμβάνονται από μέρη όπου δεν εκτελούν σημαντική λειτουργία).

Η λινατινοτομία είναι μια επέμβαση για τη μεγέθυνση του πέους κόβοντας τον υποστηρικτικό σύνδεσμο του πέους.

αρσενικό μέλος ανατομία

Σε εφήβους και νεαρούς άνδρες με μικρή σεξουαλική εμπειρία, οι υποστηρικτικοί σύνδεσμοι του πέους είναι κοντοί και δύσκαμπτοι, το πέος κοιτάζει ψηλά όταν είναι όρθιο ή πιέζεται εντελώς στο στομάχι. Σε ηλικιωμένους άνδρες με ανεπτυγμένους συνδέσμους, το πέος δεν ανυψώνεται κατά τη διάρκεια της στύσης, αλλά βρίσκεται περίπου παράλληλα με το έδαφος. Καθώς οι σύνδεσμοι τεντώνονται, η γωνία του πέους αλλάζει κατά τη διάρκεια της στύσης και το μήκος του αυξάνεται επίσης.

Η χειρουργική επιμόλυνση των υποστηρικτικών συνδέσμων του πέους ακολουθούμενη από τέντωμα με επέκταση μπορεί να αυξήσει το μήκος του πέους.

πριν και μετά τη χειρουργική επέκταση του πέους

Μετά τη λιγκεντοτομία, το μήκος του πέους αυξάνεται, γίνεται βαρύτερο και κοιτάζει προς τα κάτω όταν είναι όρθιο.Η επέμβαση δεν οδηγεί σε αύξηση του πάχους του πέους. . .

Πιθανές επιπλοκές της επέμβασης: στυτική δυσλειτουργία, επώδυνες στύσεις.