Μεγέθυνση πέους με μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι μια λεπτή κρυσταλλική ουσία που χρησιμοποιείται στην ιατρική πρακτική ως εξουδετερωτικό για εγκαύματα και υψηλή οξύτητα στο στομάχι. Η συστηματική χρήση του προϊόντος έχει ευεργετική επίδραση στη λειτουργία των οργάνων του πεπτικού συστήματος, επομένως ορισμένοι άνδρες το χρησιμοποιούν για να αυξήσουν την ισχύ και να αυξήσουν το μέγεθος του πέους.

ερωτευμενο ζευγαρι

Αλλά προτού μεγεθύνετε το πέος σας με σόδα, πρέπει να εξοικειωθείτε με τα βασικά χαρακτηριστικά της χρήσης λευκής σκόνης. Η σόδα έχει έντονες αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καθώς και την ικανότητα να καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία από πλάκες χοληστερόλης. Η βελτίωση της διαπερατότητας των τριχοειδών αίματος έχει ευεργετική επίδραση στον τροφικό ιστό, ωστόσο, αυτό δεν επηρεάζει τη διεύρυνση του πέους. Ένα φθηνό προϊόν έχει μεγάλη ζήτηση μεταξύ ανδρών που επιδιώκουν να αυξήσουν το μέγεθος του πέους. Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η χρήση όξινου ανθρακικού νατρίου για τη διόρθωση του μεγέθους του πέους πρακτικά δεν δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σχετικά με τη σόδα

Η μαγειρική σόδα (όξινο ανθρακικό νάτριο) είναι μια μη τοξική ουσία που περιέχει το όξινο άλας νατρίου και ανθρακικού οξέος. Η λευκή σκόνη έχει αλμυρή γεύση, επομένως, όταν λαμβάνεται από το στόμα μεγάλη ποσότητα του προϊόντος, συχνά εμφανίζεται ερεθισμός των γαστρεντερικών βλεννογόνων μεμβρανών. Στην παραδοσιακή ιατρική, το διάλυμα μαγειρικής σόδας χρησιμοποιείται συχνά ως αντισηπτικό ή καούρα. Η ουσία εξουδετέρωσης οξέος συνιστάται για χρήση από άτομα που πάσχουν από υψηλή οξύτητα προκειμένου να αποφευχθούν έλκη στομάχου.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι ουσιαστικά ένα αλκάλιο, επομένως η υπερβολική χρήση μπορεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση.

Στην εναλλακτική ιατρική, η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται για την επούλωση πληγών στην επιφάνεια του δέρματος. Ωστόσο, ορισμένοι εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου χρησιμοποιούν διττανθρακικό νάτριο για να διορθώσουν το μέγεθος του γεννητικού οργάνου και να ενισχύσουν την ισχύ. Σύμφωνα με ειδικούς, η λεπτή κρυσταλλική σκόνη δεν επηρεάζει με κανέναν τρόπο τη μικροκυκλοφορία του αίματος στο πέος. Επιπλέον, η συστηματική εφαρμογή σόδας στο δέρμα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και δερματολογικές παθήσεις του δέρματος.

Χρήσιμες ιδιότητες σόδας

Είναι αλήθεια ότι η μαγειρική σόδα διευρύνει το πέος; Θα πρέπει να σημειωθεί αμέσως ότι η αλκαλική ουσία δεν επηρεάζει άμεσα τη διαδικασία ανάπτυξης ιστών. Με τη σωστή χρήση του προϊόντος, το επίπεδο οξύτητας στο σώμα ομαλοποιείται, το οποίο έχει ευεργετική επίδραση στις διαδικασίες οξειδοαναγωγής. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους για την ενίσχυση του σώματος στο σύνολό του και τη βελτίωση του τροφικού ιστού.

Η κατανάλωση μαγειρικής σόδας σε διάλυμα θα βοηθήσει στην ομαλοποίηση του pH στο στομάχι σας, αλλά δεν θα επηρεάσει το μέγεθος του φαλλού σας. Είναι δυνατόν να αυξηθεί το μήκος και το πλάτος του γεννητικού οργάνου χωρίς χειρουργική επέμβαση, αλλά για αυτό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν ειδικές ιατρικές συσκευές (αντλία κενού, επέκταση), η δράση της οποίας αποσκοπεί στο τέντωμα των ιστών. Σε αυτήν την περίπτωση, η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας θα γίνει εμφανής μετά από περίπου ένα μήνα θεραπείας.

Οι έντονες θεραπευτικές ιδιότητες του όξινου ανθρακικού νατρίου περιλαμβάνουν:

Αποκατάσταση ισορροπίας οξέος-βάσης

Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι μέρος των λεμφοκυττάρων και του πλάσματος του αίματος, επομένως, η χρήση διαλύματος σόδας βοηθά στην ευθυγράμμιση της ισορροπίας οξέος-βάσης. Ένα σωστά παρασκευασμένο φάρμακο θα βοηθήσει στον καθαρισμό του σώματος από τοξικές ουσίες και τοξίνες που επιβραδύνουν τις βιοχημικές αντιδράσεις. Αυτό, με τη σειρά του, θα οδηγήσει σε αύξηση της αντίστασης του σώματος και επιτάχυνση της κυτταρικής μίτωσης. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα διάλυμα σόδας με προσοχή, καθώς η περίσσεια του προϊόντος στο σώμα μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση και ανάπτυξη γαστρεντερικών παθήσεων.

Επιτάχυνση των βιοχημικών αντιδράσεων

Η διεύρυνση του πέους με σόδα είναι αδύνατη, αν και το προϊόν πράγματι βοηθά στο αλκαλικό σώμα. Η μείωση της συγκέντρωσης τοξικών ουσιών στο αίμα και στους μαλακούς ιστούς διεγείρει τη σύνθεση βιταμινών αμίνης, οι οποίες περιλαμβάνουν θειαμίνη (βιταμίνη Β1), χολίνη (βιταμίνη Β4), πυριδοξίνη (βιταμίνη Β6), κοβαλαμίνη (βιταμίνη Β12). Οι βιταμίνες Β περιλαμβάνονται στη σύνθεση συμπληρωμάτων διατροφής για τη διεύρυνση του πέους. Αλλά για να συμβάλει πραγματικά στην παραγωγή της απαιτούμενης ποσότητας βιταμινών στο σώμα, η σόδα θα πρέπει να καταναλώνεται σε πολύ μεγάλες δόσεις, η οποία είναι γεμάτη με τρομερές συνέπειες.

Καθαρισμός των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων από χοληστερόλη

Η σόδα επηρεάζει το μεταβολισμό των λιπιδίων στους ιστούς και επίσης μειώνει τη συγκέντρωση της λεγόμενης «κακής» χοληστερόλης στο σώμα. Ο επακόλουθος καθαρισμός των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων από λιπόφιλες ουσίες αυξάνει την εσωτερική τους διάμετρο. Εάν χρησιμοποιείτε ζεστό νερό με σόδα σε μικρές δόσεις, θα αποκαταστήσει τη φυσιολογική διαπερατότητα των τριχοειδών και την κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς.

μαγειρική σόδα για μεγέθυνση του πέους

Σύμφωνα με ειδικούς, το όξινο ανθρακικό νάτριο δεν μπορεί πραγματικά να επηρεάσει τη στυτική λειτουργία και τη ροή του αίματος στο πέος.

Η ακατάλληλη πρόσληψη όξινου ανθρακικού νατρίου οδηγεί σε ερεθισμό των βλεννογόνων στο πεπτικό σύστημα και φούσκωμα.

Η διεύρυνση του πέους με μαγειρική σόδα δεν είναι μόνο αδύνατη, αλλά και επικίνδυνη. μια περίσσεια αλκαλίων στο σώμα διαταράσσει τις βιοχημικές αντιδράσεις στους ιστούς. Επομένως, προτού μεγεθύνετε το πέος με ουσία εξουδετέρωσης οξέος, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ουρολόγο.

Η επίδραση της σόδας στο αναπαραγωγικό σύστημα

Η ορμονική ανισορροπία είναι μια από τις βασικές αιτίες του υποανάπτυκτου ιστού του πέους. Σε αυτήν την περίπτωση, η λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος σχετίζεται στενά με την εργασία του γαστρεντερικού σωλήνα. Η ανάπτυξη ασθενειών του πεπτικού συστήματος κατά την εφηβεία, ιδίως η αδυναμία των εντέρων να απορροφήσουν θρεπτικά συστατικά, συχνά οδηγεί σε παραβίαση των ορμονικών επιπέδων. Με τη σειρά του, η ανεπαρκής παραγωγή ανδρογόνων (τεστοστερόνη) επηρεάζει αρνητικά το ρυθμό ανάπτυξης των μυών και του στυτικού ιστού στο πέος.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο έχει ευεργετική επίδραση στη λειτουργία του πεπτικού σωλήνα, το οποίο εμποδίζει την ανάπτυξη ορισμένων ενδοκρινικών παθολογιών.

Ωστόσο, η διεύρυνση του πέους με τη χρήση σόδας ψησίματος δεν είναι δυνατή, καθώς το προϊόν δεν μπορεί να επηρεάσει την παραγωγή ανδρογόνων στο ανδρικό σώμα και, κατά συνέπεια, τον ρυθμό ανάπτυξης των γεννητικών οργάνων.

Τρόποι χρήσης σόδας

Μπορεί η μαγειρική σόδα να λαμβάνεται από το στόμα; Οι γαστρεντερολόγοι προειδοποιούν ότι κατά τη λήψη από το στόμα διαλύματος σόδας, η συγκέντρωση ουσιών που εξουδετερώνουν τα οξέα πρέπει να είναι μικρή. Η υπερβολική χρήση όξινου ανθρακικού νατρίου μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και φλεγμονή του στομάχου. Δεν έχει νόημα να χρησιμοποιείτε σόδα για να μεγεθύνετε το πέος, ωστόσο, είναι δυνατόν να εξαλειφθεί η καούρα και οι συνέπειες των θερμικών εγκαυμάτων με τη βοήθεια του με δύο τρόπους:

Προφορικά

Η βασική αρχή της χρήσης διαλύματος σόδας δεν είναι ο συνδυασμός της διαδικασίας πέψης με την πρόσληψη όξινου ανθρακικού νατρίου από το στόμα. Κατά την πέψη της τροφής, το οξύ εισέρχεται στο στομάχι, το οποίο εξουδετερώνεται με αλκάλια. Για να αποφύγετε τη φθορά των τροφίμων στο στομάχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σόδα μια ώρα πριν ή μία ώρα και μισή μετά το γεύμα. Για τη σωστή προετοιμασία του διαλύματος, απαιτείται περίπου 1/3 κουταλάκι του γλυκού. ρίχνουμε 200 ml ζεστού νερού σε λευκή σκόνη. Η λύση καταναλώνεται καλύτερα με άδειο στομάχι 15-20 λεπτά μετά το ξύπνημα.

Προς τα έξω

Για να επιταχύνετε την επούλωση των πληγών στην επιφάνεια του δέρματος, συνιστάται η εξωτερική εφαρμογή του διαλύματος σόδας. Υπάρχουν δύο βασικές μέθοδοι χρήσης λεπτής κρυσταλλικής σκόνης:

  • αλκαλικά λουτρά: προσθέστε μια μικρή ποσότητα όξινου ανθρακικού νατρίου σε ένα δοχείο γεμάτο με ζεστό νερό. Η γάζα υγραίνεται στο παρασκευασμένο διάλυμα, με τη βοήθεια του οποίου η επιφάνεια του τραύματος πλένεται 2-3 φορές την ημέρα.
  • καλλυντικές κρέμες: Βαζελίνη, λάδι μασάζ ή βρεφική κρέμα χρησιμοποιούνται ως βάση για την προετοιμασία της κρέμας, στην οποία προστίθεται κουταλάκι του γλυκού. σόδα; Η τακτική χρήση της κρέμας μπορεί να μαλακώσει το δέρμα και να αποτρέψει την ανάπτυξη πυώδους φλεγμονής στις περιοχές της βλάβης των ιστών.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο δρα ως διεγέρτης βιοχημικών διεργασιών σε μαλακούς ιστούς. Αλλά πριν χρησιμοποιήσετε τη σκόνη για ιατρικούς σκοπούς, πρέπει να επιστραφεί χωρίς αποτυχία. Όποιος έπινε ένα διάλυμα με σόδα χωρίς να μετατοπίσει το διοξείδιο του άνθρακα από αυτό ξέρει ότι με την πάροδο του χρόνου αυτό οδηγεί σε φούσκωμα και μετεωρισμός. Οι ουρολόγοι προειδοποιούν ότι η διεύρυνση του πέους με μαγειρική σόδα μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία. Εάν εφαρμόσετε αλοιφή διττανθρακικού νατρίου στο πέος, θα οδηγήσει στη συνέχεια σε αφυδάτωση της επιδερμίδας και στην εμφάνιση ρωγμών στην επιφάνειά της.

Συμβουλή ειδικού

Μια σκόνη εξουδετέρωσης οξέος που δεν επηρεάζει το μέγεθος του πέους θα πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με συγκεκριμένες συστάσεις των γιατρών, καθώς η σόδα συχνά οδηγεί σε φλεγμονή του στομάχου. Η ακατάλληλη χρήση του προϊόντος επιδεινώνει την υγεία και οδηγεί σε επιπλοκές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μαγειρική σόδα για μεγέθυνση του φαλλού δεν χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι τα αλκαλικά φάρμακα, στην καλύτερη περίπτωση, ομαλοποιούν το επίπεδο οξύτητας στο γαστρεντερικό σωλήνα και αποτρέπουν την ανάπτυξη βακτηρίων. Η χρήση λεπτής κρυσταλλικής σκόνης δεν επηρεάζει το μήκος και το μήκος του κορμού των γεννητικών οργάνων.

Πριν χρησιμοποιήσετε διττανθρακικό νάτριο, συνιστάται να διαβάσετε τις ακόλουθες συστάσεις εμπειρογνωμόνων:

  • για από του στόματος χορήγηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο σόδα με φέτες (πριν από τη χρήση, χύνεται με ζεστό νερό, η θερμοκρασία του οποίου δεν πρέπει να είναι χαμηλότερη από 60 ° C).
  • δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όξινο ανθρακικό νάτριο σε περίπτωση επιδείνωσης χρόνιων γαστρεντερικών παθήσεων.
  • Το διάλυμα σόδας συνιστάται να καταναλώνεται ζεστό 1-1, 5 ώρες πριν από τα γεύματα 2 φορές την ημέρα όχι περισσότερο από 4 ημέρες στη σειρά.
  • η βέλτιστη δόση της σκόνης είναι από 1/3 κουτ. για 200-250 ml ζεστού νερού.

Η διεύρυνση του πέους με σόδα αντενδείκνυται σε άτομα που πάσχουν από χαμηλή οξύτητα του στομάχου.

συμπέρασμα

Από τα προηγούμενα, προκύπτει ότι η διεύρυνση του πέους με σόδα όχι μόνο δεν έχει νόημα, αλλά μπορεί επίσης να βλάψει την υγεία.

Η παρατεταμένη από του στόματος χορήγηση αλκαλικών διαλυμάτων είναι γεμάτη με ερεθισμό των βλεννογόνων και αφυδάτωση του σώματος. Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι απλώς αδύνατο να διευρυνθεί το πέος με τη βοήθεια κρεμών ή σκονών. Είναι δυνατό να επηρεαστεί το μέγεθος του πέους μόνο μέσω φυσικοθεραπευτικών διαδικασιών, ειδικών προσομοιωτών και φαλλοπλαστικής.