Κριτικές για Erogen X

 • Σοφία
  Έκανα ένα δώρο στον άντρα μου, το Erogen X Penis Enlargement Gel. Έχει φυσιολογικό μέγεθος, αλλά θέλω σεξ περισσότερο από έναν άντρα. Τώρα ένας πραγματικός αρπακτικός ξύπνησε μέσα του! Ήταν ενθουσιασμένος με οποιοδήποτε άγγιγμα. Δεν χρησιμοποίησε το τζελ καθόλου καθ 'όλη τη διάρκεια πριν από τη συνάντησή μας, αλλά το πέος του ήταν κάπως μακρύτερο, επίσης παχύτερο.
  Erogen X
 • Βασίλειος
  Ήθελα από καιρό να αγοράσω ένα τέτοιο προϊόν. Βρήκα το gel Erogen X, το αγόρασα επίσης με παράδοση. Το τζελ με βοήθησε, έκανα μασάζ πέους με την υποστήριξή του 2 φορές την ημέρα. Το τζελ εφαρμόζεται καλά, απλά αισθάνομαι ευχάριστα συναισθήματα. Σύνολο για το μήνα + 4 cm.
  Erogen X
 • Νικόλαος
  Αγόρασα το Erogen X στον επίσημο ιστότοπο, καθώς καταλαβαίνω ότι σε ένα στοιχειώδες κατάστημα στο Διαδίκτυο, οι διανομείς έχουν συχνά πλαστά. Ήταν σημαντικό για μένα να καταλάβω ότι χρησιμοποιούσα μια αρχική θεραπεία. Το τζελ με βοήθησε να κάνω το πέος μου παχύτερο και επίσης να το τεντώσω 4 εκατοστά. Το αποτέλεσμα αποθηκεύεται.
  Erogen X
 • Νικόλαος
  Το Erogen X είναι το καλύτερο τζελ που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Προσπαθώ για μεγάλο χρονικό διάστημα για να μεγεθύνω το δικό μου πέος, έχω μόνο δέκα εκατοστά, αλλά αρκετά μεγάλη σε διάμετρο. Οι γυναίκες δεν παραπονέθηκαν με κανέναν τρόπο, αλλά πάντα ήθελα περισσότερα. Το τζελ με βοήθησε, τώρα είναι προφανές ότι έχω μεγάλο πέος, επίσης δεν προκαλεί προβλήματα πλέον.
  Erogen X
 • Γεώργιος
  Το Erogen X gel με βοήθησε να βρω μια λύση σε ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Η νεαρή κοπέλα μου μου είπε ότι όλα την ικανοποιούν με τον όγκο μου, ωστόσο, ως εκπρόσωπος του ισχυρότερου σεξ, ήθελα περισσότερα από δεκατέσσερα εκατοστά. Η Erogen X έλυσε αυτό το πρόβλημα σε ενάμισι μήνα με τη βοήθεια ενός πέους που αυξήθηκε κατά 4 εκατοστά.
  Erogen X
Βαθμολογία χρηστών Erogen X
4
26