Οδηγίες χρήσης Erogen X

Οδηγίες χρήσης του gel Erogen X

Αυτό το προϊόν διατίθεται σε μορφή γέλης. Για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε μασάζ με το τζελ απευθείας στο δέρμα του πέους.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το τζελ για να τονώσετε τα κύτταρα ανάπτυξης στο πέος και να πάρετε το μέγιστο όφελος; Πώς να αποκτήσετε το καλύτερο αποτέλεσμα για να επιτύχετε και να μεγεθύνετε το πέος κατά μήκος 5 cm, διαμέτρου 2 cm;

Θα πρέπει να εφαρμόσετε το τζελ αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες στον ιστότοπο, ενώ το εγχειρίδιο χαρτιού βρίσκεται επίσης στη συσκευασία του προϊόντος. Για την εξυπηρέτησή σας, η εταιρεία του κατασκευαστή ενημερώνει συνεχώς τις οδηγίες, προσθέτοντας νέες πληροφορίες.

Απλώστε το τζελ στο πέος σε ένα λεπτό στρώμα δύο φορές την ημέρα, τρίψτε με ευχάριστες κινήσεις μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Χρησιμοποιήστε το τζελ για 3 μήνες για την ανάπτυξη της κινητής δομής του πέους τόσο σε μήκος όσο και σε περίμετρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τζελ λίγο πριν από τη σεξουαλική επαφή για να βελτιώσετε τη στύση σας και να ζήσετε μια πιο φωτεινή αίσθηση αυτής της διαδικασίας.

Οδηγίες
Τρόπος χρήσης Σύνολο
  1. Εφαρμόστε το τζελ δύο φορές την ημέρα σε ένα λεπτό στρώμα μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
  2. Το τζελ θα πρέπει να χρησιμοποιείται εντός ενός μηνός.
  3. Για καλύτερη στύση και αποτέλεσμα, μπορείτε να εφαρμόσετε το τζελ πριν από τη σεξουαλική επαφή.
Αναλογική διεύρυνση πέους σε μήκος και κάλυψη. Βελτίωση της στύσης κατά τη συνουσία. Μακροπρόθεσμα αποτελέσματα μετά την εφαρμογή.

Η μεγέθυνση του πέους θα συμβεί κατά την πρώτη εβδομάδα χρήσης. Συνήθως το πέος μεγαλώνει κατά 1-1, 5 cm την εβδομάδα, έως και 7 cm ανά μήνα. Ένα κατάλληλο χρονικό διάστημα για τη χρήση της γέλης είναι 30 ημέρες. Χρησιμοποιήστε τα κεφάλαια σε μαθήματα 2-3 φορές το χρόνο.

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο για να χρησιμοποιήσετε το Erogen X Gel και να επιτύχετε αποτελέσματα χωρίς πολλή προσπάθεια εκ μέρους σας. Πολλοί άντρες στην Ελλάδα έχουν ήδη αποφασίσει να αγοράσουν και να χρησιμοποιήσουν το τζελ, που χρησιμεύει ως σήμα ποιότητας για αυτό το προϊόν. Μπορείτε να βρείτε μεγάλο αριθμό κριτικών στο Διαδίκτυο και να δείτε μόνοι σας.

Ενδείξεις για τη χρήση του Erogen X

Ενδείξεις για τη χρήση της γέλης Erogen X

Το Erogen X Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα άνω των 18 ετών. Πότε πρέπει να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τζελ;

  • Αδύναμη και αργή στύση.
  • Το μικρό μέγεθος του πέους.
  • Ταχεία επαφή ή πρόωρη εκσπερμάτωση.
  • Δυσκολία με τη σεξουαλική επιθυμία.


Αντενδείξεις για τη χρήση Erogen X

Το Gel Penis Enlargement Erogen X βασίζεται στην αρχική τεχνολογία και αποτελείται εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά. Δεν υπάρχουν δευτερεύοντα αποτελέσματα μετά τη χρήση, δεν υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση του φαρμάκου, με μία εξαίρεση. Μην χρησιμοποιείτε το τζελ με οποιονδήποτε τρόπο, στην περίπτωση που έχετε υψηλή ευαισθησία σε μεμονωμένα συστατικά του φαρμάκου. Μην χρησιμοποιείτε το τζελ σε κατεστραμμένο ή φλεγμονώδες δέρμα. Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά δεν χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν. Μην εκθέτετε το τζελ σε σημαντικές θερμοκρασίες, μην το φυλάσσετε σε στεγνή και ελαφριά περιοχή.

Μην ξεχνάτε ότι τώρα υπάρχει μια προσωπική προσφορά όταν αγοράζετε ένα τζελ για μεγέθυνση πέους Erogen X - μια μοναδικά χαμηλή τιμή και έκπτωση 50% κατά την παραγγελία στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.